دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي درباره اظهارنظر هيئت مؤسس دانشگاه آزاد مبني بر مغايرت اساسنامه جديد اين دانشگاه با شرع و قانون، ضمن رد اين مسئله گفت: اين اساسنامه همچون ساير مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي اجرايي خواهد شد.
مخبر دزفولي دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي عصر امروز يكشنبه باحضور در نمايشگاه كتاب و سراي اهل قلم اين نمايشگاه براي ناشرين و مولفان به ايراد سخنراني پرداخت.
وي در حاشيه حضور خود در نمايشگاه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال مبني بر اينكه در جلسه هيئت مؤسس دانشگاه آزاد اعلام شد كه مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مورد اساسنامه اين دانشگاه از نظر قانوني داراي ايراد است و به همين دليل براي اجراي آن اقدامي نخواهد شد تا اشكالات برطرف شود، پاسخ شما در اين خصوص چيست؟ گفت: مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي از سالهاي طولاني اجرا شده و مورد توجه بوده است و اين هم يكي از مصوبات اين شورا به شمار ميرود، لذا اصلا جاي نگراني ندارد و مانند ديگر مصوبات اجرا ميشود.
وي يادآور شد: فرآيند طولاني در تصويب اين مصوبه طي شده و حجم كار كارشناسي و مشورت فراوان بوده است تا اين اساسنامه مورد بازنگري واقع شود.
مخبر دزفولي با با بيان اينكه نزديك به 40 ماه اين مصوبه در شوراي عالي انقلاب فرهنگي مورد بحث و تبادل نظر قرار داشت، خاطرنشان كرد: برخي از اعضاي هيئت موسس دانشگاه آزاد و افراد دانشگاهي در اين خصوص اظهار نظر و مشاركت كردهاند و يك فرآيند طبيعي طي شده است و اين مصوبه نيز مانند ديگر مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي به شمار ميرود و انشاءالله حتما به آن عمل خواهد شد.
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي اجراي مصوبه مذكور را به نفع دانشگاه آزاد و باعث تقويت حركت رو به جلوي اين دانشگاه عنوان كرد.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگار ديگري مبني بر اينكه هيئت موسس دانشگاه آزاد گفته است كه رأي شوراي عالي انقلاب فرهنگي خلاف شرع است، پاسخ شما در اين خصوص چيست؟ گفت: شوراي عالي انقلاب فرهنگي مرجع قانوني اين كار است و كار خود را انجام داده و مصوبه خود را ابلاغ نيز كرده است و انشاء الله اجرايي خواهد شد.
مخبر دزفولي اضافه كرد: جايگاه شوراي عالي انقلاب فرهنگي قانوني است و در خصوص اين مصوبه براساس ضوابط شورا عمل شده است.
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تأكيد بر اينكه در خصوص اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد به نظر هيئت موسس اين دانشگاه توجه شده است اظهار داشت: 3 نفر از دوستان هيئت موسس دانشگاه آزاد عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي هستند و نظر دوستان هيئت موسس دانشگاه آزاد در جلسات شورا مطرح شده و رئيس اين دانشگاه نيز عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي به شمار ميرود.
وي افزود: شوراي عالي انقلاب فرهنگي جداي از عزيزان دانشگاه آزاد نبوده است و اين عزيزان در تدوين اين قانون حضور داشتند.
مخبر دزفولي با اشاره به اينكه در جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي بحثها مطرح شده و در نهايت با جمعبندي مسئله به تصويب رسيده است، تصريح كرد: اين روند در همه موارد صادق است و مخالف و موافق نظر خود را اعلام ميكنند و بر روي پيشنهادات اصلاحي بحث ميشود و در انتها عبارت نهايي يا مواد نهايي به رأي جلسه گذاشته شده و هر كدام كه رأي اكثريت را به دست آورد، به تصويب ميرسد كه در اين خصوص نيز اين گونه عمل شد و ان شاء الله شاهد اجرا شدن اين مصوبه خواهيم بود.


ارسال نظر جدید